szex titkok

2014. 10. 25.

Női Praktikák | Önkézzel szerzett gyönyörök | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Szex praktikák


Felejtse el a szexuális teljesítménye miatti kellemetlen helyzeteket! Dragon Power Kapszula - Természetes összetevők! A megfelelő időben, NE bízzon semmit a véletlenre!

Önkézzel szerzett gyönyörök

Ne legyünk álszentek, valljuk be, hogy az önkielégítés az élet egyik élvezetes tevékenysége. Nincsen káros mellékhatása, hacsak nem érzünk utána szégyent vagy bűntudatot. A szexualitással foglalkozó szakemberek évtizedek óta cáfolják, hogy az önkielégítés gerincvelő-sorvadáshoz vagy ne adj' Isten szellemi elbutuláshoz vezet. Általános iskolákban, ahol még tartanak "felvilágosító" órákat, sokszor kiderül, hogy ez a félelem ma is tartja magát. Nem is olyan régen (még a hatvanas években is) úgy feküdtek le a gyerekek, hogy kezüket a paplan fölé kellett tenniük, s még gondolatban sem érinthették meg nemi szervüket. Az ilyen tiltással nevelt gyerekek felnőttként sem merik majd használni a kezüket a maguk vagy egy másik ember érintésére, simogatására és örömszerzésére sem.

Gyerekkorban
önkielégítés Az írásos történelem óta tudunk az önkielégítés létezéséről - mégis ma is sokan elítélik. A szülők kínosan feszengenek a téma hallatán, hiszen hogyan is vallhatnák be a gyereknek, hogy egykoron ők is így fedezték fel a testüket és a testi örömöket? Egy óvónőtől azt hallottam, hogy őt kifejezetten zavarja, amikor néhány gyerek a délutáni alvásidő alatt magával játszik. Némelyik olyan feltűnően, hogy a többi gyerek is felfigyel rá. Mint például az a kislány, mesélte az óvónő, aki a plüssállatkáját dugta a bugyijába, és tanította a többi lányt is, hogy a dörzsölés mennyire jó érzést okoz.
Molnár Judit gyermekpszichológus szerint az önkielégítést a legtöbb esetben szorongáscsökkentő hatása miatt művelik a gyerekek, olykor még felnőttek előtt is. Az egészségesen fejlődő kamasz viszont már "elbújik", mert a maszturbálást magánügynek tekinti, és valóban az is.


Bevezetés a felnőtt életbe
A legtöbb nő tizenkét és tizenöt évesen éli át először az orgazmust, és erre először minden bizonnyal önkielégítés közben jön rá. Felmérések szerint a lányok kétharmada végez önkielégítést a tizenhatodik életév eléréséig. Ez a könnyen elérhető örömszerzés ugyanis oldja a stresszt, a szorongást. A legtöbb lányt az önkielégítés vezeti be a nemi életbe, hiszen némi gyakorlás után rájön, hogy mi a jó neki, és ezt később a párkapcsolatában kamatoztathatja. A nők szexuális kielégülésének ugyanis bonyolult feltételei vannak. Nehezebben, lassabban, ritkábban jutnak orgazmushoz. A nők orgazmusának egyik típusa a csiklóhoz kapcsolódik, amely anatómiailag a férfi hímvesszőjének felel meg. Itt található a legtöbb olyan idegvégződés, amely a szexuális izgalom fokozásában és az orgazmus előidézésében szerepet játszik. A nők többsége a csikló simogatásával, dörzsölésével, ingerlésével jut el legkönnyebben az orgazmushoz. Az orgazmus másik típusa a hüvely ingerlésével érhető el. A hüvely beidegzettsége azonban a csiklóval szemben meglehetősen szegényes, bár bejárati része általában szexuálisan érzékeny.Vannak nők, akik mindkét fajta orgazmusra képesek, míg sokan sehogy sem érik el. A női orgazmus azonban megtanulható, és ehhez igenis szükséges a saját test felfedezése, ingerlése, önkielégítése.

Felnőttkorban
A férfiak fényképek, újságok és szexfilmek nézegetésével fokozzák az önkielégítés izgalmát. Persze a nők is képzelegnek maszturbálás előtt és közben. A képzelgés és önkielégítés szorosan összefügg - az egyik erősíti a másikat. A statisztikai adatok szerint a nők egyharmadának még párkapcsolatban is csak a csikló a szexuális örömérzet központja! Mert bizony nem könnyű megtanulni, hogyan térjen át a külső nemi szervek kielégülésétől a leghevesebb érzésig, a hüvelyi orgazmusig. A baj ott van, amikor pusztán csak eszközök segítségével éljük át a gyönyört. De hiába van meg a legújabb háromfokozatú, finom műanyagból készült műpénisz, az igazi mégiscsak az, ha érezzük a partnerünk illatát, szívdobogását.
Merza Péter pszichológus meggyőződése, hogy egy jó párkapcsolatban nincs szükség eszközökre, hiszen a Teremtő mindent megadott a férfinak és a nőnek, amivel boldoggá tehetik egymást. Csak tudni kell vele bánni!

Magányosan
önkielégítés Előfordulhat, hogy az egyik fél több napra elutazott, a másik meg vágyódik utána. Ilyenkor vérpezsdítő lehet a maszturbálás. Vannak, akik el is mondják (netán meg is mutatják) a párjuknak, hogyan maszturbálnak, ha ő nincs otthon. Lehet a "vallomásnak" erotikus felhangja, de vigyázat, előfordulhat, hogy a másik félnek ettől bűntudata támad. Manapság egyre többen élnek egyedül. Sok ezer Bridget Jones fekszik le este magányosan! Miért ne szerezhetne magának testi örömöt? A szexboltok eladói szerint Magyarországon is egyre több nő vásárol náluk. Aki meg nem mer bemenni, rendelhet magának vibrátort a neten vagy egy katalógusból is. A pszichológusok viszont azt mondják, aki egyre-másra vásárolja a különböző méretű és fokozatú eszközöket, a saját csapdájába esik. Mert hiába elégül ki a teste, a lelke üres marad, és ezt nem lehet pótolni újabb és újabb eszközzel. Másoknak megteszi a zuhanyrózsa is, egyesek szerint remekül lehet vele a csiklót csiklandozni, egészen a kielégülésig. És hogy a férfiakat is kibeszéljük: a pszichológus nem tartja kizártnak, hogy aki mániákusan szeret hepehupás úton motorozni vagy lovagolni (utóbbit gyakran a nők is), előfordul, hogy közben elélvez, és legközelebb már ez motiválja.

Szilágyi Andrea
bull power premium


férfi csábítás


dr. hummel mikrorostos gél


PageRank© 2014 Női praktikák