szex titkok

2015. 07. 05.

Női Praktikák | A g-pont ingerlése | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Szex praktikák


Legyen különleges szexuális élménye, spx2 kapszula! Az SPX2 nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben és többszörös élvezetben kívánnak részesülni.

A G-pont ingerlése

g pont, Grafenberg-pont

Dorottya véletlenül talált rá a kábító, gyönyört kiváltó gombra, és teljesen megváltozott a nemi élete. "A barátommal kutyapózban szeretkeztünk, és egy kicsit mélyebbre hatolt, mint szokott - meséli a 25 éves tanárnő. - Hirtelen elkapott egy nagyon heves, kellemesen fájó érzés, mélyen belül. Életemben először jutottam a csúcsra magától a behatolástól, minden csiklóizgatás nélkül. Hatalmas erejű orgazmust éltem át, heves és varázslatos rángások járták át egész testemet."

Dorottya rejtett kincsét Grafenberg-pontnak keresztelték, amelyet mi egyszerűen G-pontnak hívunk. Ez a mogyoró nagyságú, szuperérzékeny erogén dudor a vagina elülső falában található, és - hurrá! - a kutatók szerint minden nőnek van. - "Kutatásunk mind a 400 női részvevőjénél megleltük a Grafenberg-pont szövetét" - állítja Dr. Beverly Whipple szexológus, a G-pont (Dell Publishing, 1983.) című, nagy sikerű könyv szerzője.

Mitől olyan különleges ez az örömzóna? Mint Dorottya is tanúsíthatja, a G-pont ingerlése tetőtől talpig cikázó élvezetet idézhet elő, amely teljesen eltér a csiklón keletkező orgazmustól. "A nők azt mesélik, hogy ilyenkor nemcsak a nemi szervüket, hanem egész testüket hullámokban járja át a gyönyör" - magyarázza a szexológus. Aki a G-pont izgatására élvez el, azt egész mélyről, egész belülró1 fakadó érzés rázza meg, mely néha annyira heves, hogy az illető elveszti a fejét. Egykor az orvosok a pont létezését is tagadták. De Dr. Whipple kutatatásainak eredményeként a G-pont végre megkapta a neki járó elismerést - így a nők immár alaposan megismerhetik testük e kincset érő területét.

Gyakorlással, kitartással és a megfelelő módszerrel téged is átvillanyozhat a G-pontod - forróbb lesz a lepedőd a kielégülés eddig ismeretlen gyönyörétől. A Cosmo megszólaltatott kutatókat és olyan nőket, akik már felfedezték magukon ezt a különlegesen érzékeny zónát: tanácsaik és ötleteik nyomán te is bátran elindulhatsz a G-pontod keresésére.

g-pont

Sőt, kapaszkodj meg, a pasidnak is van G-pontja - és nem, ez nem a pénisze. "Ha ügyesen megmasszírozod a gáttájékát, csodálatos érzést kelthetsz benne" - állítja a szexológus. Tamás 30 éves gyógyszerész így számol be a gátmasszázs különleges hatásáról. "Életemben egyetlen nővel találkoztam, aki tudta, hol van ez a rejtett pontom. Ismert néhány fogást, imádnivalón tudta izgatni."

1. örömelv: Keresd meg a G-pontot!

Hogy átélhesd a hihetetlen gyönyört, először is fel kell kutatnod az abbahagyhatatlan élvezetre csábító zóna lelőhelyét. "A barátnőmtől hallottam először a G-pontról. Forró történetei után megfogadtam: ha addig élek is, megtalálom - emlékszik vissza Miklós 25 éves fényképész. - Jó néhány próba kudarcot vallott, de nem adtam fel, és a végén, iszonyatos örömömre, megtaláltam." Az élvezetek élvezetét kiváltó terület a hüvelynyílás és a méhnyak között helyezkedik el félúton, a vagina elülső falában. "Képzelj el egy kis órát a hüvelyedben, mely a delet a köldököd felé mutatja - magyarázza a szexológus. - A legtöbb nő G-pontja az óramutató 11 és 1 órai állása között található." Nagyjából a fanszőrzeted felső vonalában bukkanhatsz rá. Bár egyedül is megtalálhatod, mennyivel jobb, ha ketten indultok keresésére! Hátha nem olyan hosszú az ujjad, hogy segítség nélkül is célba érj. Páros G-pont-vadászat esetén sem a hímvessző a legjobb keresőeszköz. Két okból is pontosabb szerszám az ujjbegy.

Először tartósabb nyomást tud kifejteni a hüvelyfal felénél elhelyezkedő pontra (a fegyelmezetlen pénisz valószínűleg elcsúszkálna). Másodszor tisztábban érzékeli a hüvely falán keresztül a megduzzadt területet.

Próbáljatok ki néhány kellemes előjátékot: például feküdj hasra, ő pedig gyengéden, de határozottan hatoljon síkosított mutató- és középső ujjával a hüvelyedbe úgy, hogy nyitott tenyere lefelé nézzen, ujjait pedig hajlítsa be, mintha hívna valakit (épp csak fejjel lefelé).

"Ezen a területen sokkal nagyobb nyomásra van szükség, mint a csiklónál" - így a szexológus.

g pont

Ha egyedül indulsz pontkutató expedíciódra, rajtolj guggoló vagy ülő pozícióból (akár az illemhelyen), így hatolhatsz ugyanis a legmélyebbre magadban. Hagyd szárnyalni a képzeletedet - a legtöbb nő csak izgalmi állapotban tudja megtalálni a G-pontját. "Síkosított mutatóujjaddal hatolj magadba, és lassan tapogasd végig a hüvelyed felső falát. Határozott nyomással haladj a köldököd felé - tanácsolja a szexológus. Egy apró, nedves babszemszerű duzzanatra fogsz lelni." Némi izgatás után a pont mogyoró nagyságúra duzzad, és megmerevedik (akár egy pénisz). Biztosabban jutsz eredményre, ha közben a másik kezeddel simogatod a hasadat a fanszőrzet felső vonala fölött, mert így a G-pontot külső ingerlés is éri. Amikor rátalálsz a G-pontodra, ne lepődj meg, ha hirtelen úgy érzed: pisilned kell. Ám néhány másodperces masszírozás után a kellemetlen inger elmúlik, és csak a határtalan élvezet marad meg.

Ha nem sikerül megtalálnod forró pontodat, használj kifejezetten a keresésre tervezett játékot. Amerikában diszkrét, nőbarát csomagküldő szolgálatok nagy választékban kínálnak görbített csúcsú vibrátorokat: G-pontozókat. (Kis hazánkban is legalább 2-3 féle kapható!)

"Többszöri önálló és társas keresés után sem találtam meg - meséli Laura 27 éves üzletasszony -, ezért vettem egy speciális G-pontozót. Olyan orgazmusokat éltem át, mint még soha."

2. örömelv: Lépj át az élvezet kapuján!

Szexológusunk merész ötlettel állt elő a G-pont érzékenységének fokozására. Ehhez először is meg kell fogadnod, hogy négy egész héten át nem élvezel el csiklóból. "Amikor a G-pont-orgazmust gyakoroltuk - meséli a 27 éves Anita, egy ifjúsági rádió munkatársa -, megkértem a barátomat, hogy érintse meg az ujjával. Ám csalódnunk kellett, mert nem élveztem el rögtön. Így aztán indítványomra visszatértünk a járt útra: a csiklómhoz." Nos, épp ez az, ami kerülendő: rá kell hangolódnod, hogy a gyönyör élményét kizárólag a G-ponton éld át." Ehhez legalább heti 2-3 alkalommal kell egy-egy negyedórát gyakorolni a kéjpont izgatását, akár társsal, akár egyedül. Amikor gyakorlás közben izgalmi állapotba kerülsz, feszítsd be a záróizmaidat, mert ez segít, hogy a megfelelő területre tudj koncentrálni, és át add magad a G-pont örömeinek.

G-pont orgazmus

Az amerikai Cosmo egyik munkatársa elvégezte az imént ismertetett G-ponttanfolyamot. "Nagyon ki akartam próbálni a G-pont orgazmust, és nem csalódtam - meséli. - Igaz, a barátommal nem négy, hanem öt hétig kellett gyakorolnunk. Végül eljutottam a csúcsra, és most már akkor ismétlem meg, amikor akarom."

Ha az O-gomb segítségével eljutsz a csúcsra, ne lepődj meg, ha híg, tejszerű folyadék csöpög a hüvelyedből. A nők egy részénél ez a fajta gyönyör valóságos ejakulációt okoz. De akkor sem kell aggódnod, ha ez nem következik be. Mindkét reakció teljesen egészséges, és a G-pont-orgazmus is egyformán erős.

3. örömelv: Élvezd, ahogy eddig még soha.

Ha sikerült izgalomba hoznod érzéki pontodat, jöhetnek a bonyolultabb ujj- és nyelvgyakorlatok, melyekkel az erotika újonnan felfedezett határait még messzebbre kitolhatod. Az új fogások elsajátítása szerencsére nem megvalósíthatatlan feladat.

Sokan kedvelik a következő gyakorlatot: a lány nyomkodja a fanszőrzete és az alhasa határát, vagyis kívülről izgatja a G-pontját, melyet eközben a partnere belülről simogat két ujjal. "A hasmasszázs gyorsabban juttat a csúcsra. Amikor el akarok élvezni, mindig ezt csinálom" - magyarázza Krisztina. Vagy próbálj ki, akár egyedül, akár a pároddal, egy még izgatóbb gyakorlatot: egy pillanattal azelőtt, hogy eljutnál a csúcsra, hagyjátok abba a G-pont masszírozását. Utána izgassátok a csiklódat, de elélvezés előtt itt is álljatok le, és térjetek vissza a G-pont masszírozásához.

Végül, amikor G-pontozol, ne akarj mindenáron elélvezni. A kényszer ugyanis feszültté tesz, és meggátolja a gyönyör kialakulását. "Ne az orgazmusra gondolj a G-pont keresésekor, inkább add át magad a kéjes képzelgésnek - így a szexológus. - Az ábrándozás minden bizonnyal beindítja a nagy O-t."

Csak akkor add át magad az élvezetnek, ha már végképp képtelen vagy magad fegyelmezni. "A G-pont simogatása késlelteti és fokozza az élvezetet - magyarázza a szexológus. - Az elnyújtott orgazmus sokkal erősebb, mint a gyorsan bekövetkező." A szexológus minden nőt erre az "összetett orgazmusra" biztat: vagyis olyan kéjkoktélra, amelyet a csikló és a G-pont izgatásának váltakozásával lehet elérni. "Egy ilyen komplex mutatvány teljesítéséhez fokozott együttműködésre és összhangra van szükség - figyelmeztet. - Többször ki kell próbálni, hogy tökéletes legyen."

"Ha összejön az összetett orgazmus, majd megtudod, hogy miért kellett akkora hűhót csapni - mondja Krisztina. Érzem, ahogy összehúzódik a vaginám, és borzongás fut végig az egész testemen. Ez az orgazmusok orgazmusa!"

4. örömelv: Tanulmányozd a G-pont Káma-Szútráját

Bár az sem megvetendő, amit két szenvedélyes ember a kezével és a szájával művel, az igazi azért mégiscsak a közösülés. Eljött tehát az ideje, hogy társad péniszét is bevesse a G-pont izgatásához. Egyes különleges szeretkezési pozíciók szinte garantálják a G-pont bomba robbanását. "A kutatók a szeretkező férfi péniszére kamerákat szereltek fel, amelyek megmutatták, hogy mi is történik a nő testébe való behatolás után - meséli a szexológus. - Kiderült, hogy bizonyos pozitúrákkal tulajdonképpen mindig telibe lehet találni a G-pontot." Liza 26 éves könyvelő nagy híve ennek az elméletnek. "Ha hátat fordítok a barátomnak, és így ülök bele a péniszébe, egészen biztosan eljutok a G-pontorgazmusig - mondja. - Ez a módszer azért tuti, mert a pénisze pontosan a hüvelyem elejéhez dörgölődik." Persze, ha jobban szereted, szembefordulva is részed lehet a nagy élményben, csak miközben lovagló ülésben ülsz, dőlj hátra egy kicsit, támaszkodj a karodra, és nyomd fölfelé a medencédet. Más kellemes pozitúrákban is el lehet érni a G-pont közvetlen izgatását. Próbáljátok meg például kutyapózban, amely garantálja a találathoz szükséges behatolási szöget. "Vagy feküdj hasra, a társad gyengéden telepedjen rád úgy, hogy hátulról mélyen beléd tudjon hatolni. Ez a pozíció egyszerre fogja kiváltani a G-pont- és a csikló élvezetét - tanácsolja a szexológus. - Ha pedig szemtől szembe akarjátok, ülj fel az asztalra." Vagy próbáljátok ki a misszionárius pózt, de a hátadat támaszd ki párnával. Mindkét alakzat tökéletes szögbe állítja a hüvelyedet, így szinte bizonyosan eléred a már említett együttes G-pont csikló orgazmust. Ezért, meglátod, érdemes kikelni a kényelmes ágyból.

5. örömelv: Ismerd meg társad G-pontját is!

Nemcsak a n ők élhetnek át túlvilági gyönyört. A férfiaknak is van G-pontjuk, ez pedig a húgyhólyag alatti mirigyben, a prosztatában található. "A férfi G-pont hasonlít női párjához, hiszen ez is ugyanolyan, testen belüli erogén zóna " - állítja Dr. Whipple.

A férfi prosztatáról az emberek általában csak akkor vesznek tudomást, ha valami baj (fertőzés, működési zavar) éri. Pedig a prosztata irányítja az ereje teljében lévő férfi ágyéka mélyén átélt heves szexuális örömöket. A záróizmok ugyanis az élvezet előtt és közben összeszorítják a prosztatát. Hogy ez miért szerez ilyen fergeteges gyönyört?

"Ez az idegvégződésekben gazdag szerv hihetetlenül érzékeny, és izgalmi állapotban, valamint az ejakuláció során folyadékot választ ki" - állítja a szexológus. A legtöbb férfi meglepődik, ha a titkos pontját keresed, hiszen örömzónájának puszta létezéséről sincs fogalma. De ha egyszer megismerte kezed varázserejét, örökké hálás lesz. "Ha egy nő ügyesen izgatja a G-pontomat, hihetetlenül beindulok, és lüktető, orgazmusszerű gyönyört érzek az alhasamban - meséli János 27 éves reklámszakember. - Ekkor már tudom, hogy ki fogja elégíteni legtitkosabb vágyaimat is."

6. örömelv: Masszírozd a prosztatáját!

Soha kellemesebb munkát a prosztataizgatásnál! Nyomkodd kedvesed gáttájékát: a herezacskója és a fenéknyílása közti szőrtelen területet, így a kéjmirigyét is ingerled. "Ha ezt a területet masszírozod, közvetve a G-pontot is dörgölöd" - fejti ki a szexológus. Ha a férfi szívének királynője akarsz lenni, sajátítsd el a prosztata és a gáttájék legérzékibb fogásait. Íme, néhány begerjesztő gyakorlat. A párod feküdjön a hátára, te pedig ülj a két lába közé. Masszírozd a péniszét körkörösen és persze érzéssel. "Ha közel jár az orgazmushoz, határozottan nyomd meg a gáttájékát - tanácsolja Dr. Whipple. Hihetetlenül kellemes, izgató érzést válthatsz ki, amely felülmúl minden korábbi extázist."

Próbáljátok ki a következő erotikus játékot is. Síkosított és a felső ízületnél begörbített középső és mutatóujjaddal dörzsöld körkörösen a férfi gáttájékát. Eközben, hogy tovább fokozd bódító gyönyörét, csókold végig a nyakát, a mellkasát, a hasát. "Néha azonban hagyj szünetet a masszázsban, mert a túlzott nyomkodástól egy idő után lanyhulhat az izgalom" - figyelmeztet a szexológus. Jó módszer, ha nyelvedet is beveted társad altáján. "Vedd a szádba vagy nyalogasd a heregolyóját, fél kézzel markold a péniszét, majd a szabad kezed hüvelyk- vagy mutatóujjával nyomkodd a gáttájékát - adja az útmutatást szexológusunk. - Ezt a legtöbb férfi egyszerűen imádja." István 29 éves politológus is közéjük tartozik: "Amikor a barátnőm orális szeretkezés közben az ujjaival ezt a vidékemet masszírozza, teljesen elvesztem a fejem, olyan vad orgazmust élek át."

A gáttájék jól megválasztott pozitúrákkal is ingerelhető. "Ráülök, neki háttal - avat be szerelmi életébe Helga 27 éves zongorista. - Óvatosan lovagolom meg, kezemet az ágyékára teszem, a gáttájékára. Amikor érzem, hogy el fog élvezni, erősen megnyomom. Tudom, hogy megőrül érte.

g-pont, Grafenberg-pont vagy g pontspx


férfi csábítás


dr. hummel mikrorostos gél


PageRank© 2015 Női praktikák