szex titkok

2015. 07. 30.

Női Praktikák | A csikló izgatása | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Szex praktikák


Legyen különleges szexuális élménye, spx2 kapszula! Az SPX2 nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben és többszörös élvezetben kívánnak részesülni.

A csikló izgatása

A nők többsége már unja, ha a partnerük a csiklójukat csak ujjakkal izgatja. Vagyis, ha jó szerető kíván lenni erőltesse meg a fantáziáját, és lepje meg a kedvesét "csiklandós" játékok "új" variációival is. Ehhez szertnénk kis segítséget nyújtani.

csiklója Természetesen ne feledkezzenek el arról, hogy a szerelemben minden megengedett, ami mindkettőjüknek jól esik és a gyönyörök csúcsaira csak akkor juthatnak el, ha társuknak a legtöbbet szeretnék nyújtani az élvezetekből!
Próbálkozzon például a kis szeméremajkakkal is! Az egyiket csippentse a mutató- és középsőujja közé, a másikat a középső- és gyűrűsujja közé és húzza ügyesen minél távolabb egymástól!
Most elkezdheti a szeméremajkakat nyomogatva becézgetni, miközben a középső ujj percével a klitoriszt dörzsölgeti, rezegteti. Az ujjpercével nyomogassa gyengéden a klitorisz alatti területet is. Ha a szeméremrés belső falát is izgatja ez elősegítheti a nedvkiválasztást, így sikamlóssá téve a csiklót. Természetesen az egész hüvelykpárnát is mozgathatja a csiklókörnyezetében.

csiklója Gyengéd nyomásával, ide-oda forgatásával és remegtetésével talán új, eddig ismeretlen gyönyörökkel ajándékozhata meg partnernőjét.
A lingammal sem kell azonnal a nyílásba nyomulni, ajtóstul törni Sakti barlangjába! Hímvesszőjével először cirógasa kicsit a "bejáratot". Utána sétálgasson ki-be a szeméremajkak között, és a makkal bökdösse meg a csiklót. Ha már a nyílás síkos, a péniszükön lévő nedvvel dörzsölje a klitoriszt. Ugyanezt megteheti az előcseppekkel is, amelyek a lingam hegyén kibuggyanhatnak, ha nem használják a kobra-légzést. A makk-csikló közvetlen érintkezését majd minden nő igen intimnek és izgatónak találja.
A következő lehetséges módszerrel az ingerlés csúcsára segítheti kedvesét: A magömlés előtti pillanatban húzza ki lingamját a jóniból és spriccelje az ondót közvetlenül kedvese csiklójára! Majd ágaskodó péniszével dörzsölje szét a forró spermát a csiklódombocskáján. Néhány nő hihetetlenül heves orgazmussal reagálhat az ilyen jellegű ingerlésre és ez a játék is változatosságot vihet a szerelmi légyottjaikba.
Természetesen gondoljon arra is, hogy a szája is örömök fellegeibe emelheti kedvesét! Szorítsa ajkát a csikló köré! A csiklókúpot szívogassa gyengéden a szájába, és a kemény, forró gombocskát szopogassa, nyalogassa, mint a legfinomabb nyalókát. Egyes nők azt is élvezik, ha a partnerük a fogaival óvatosan, nagyon óvatosan körbeharapdálja az orgazmus-pontocskájukat.spx


férfi csábítás


dr. hummel mikrorostos gél


PageRank© 2015 Női praktikák