szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | A csikló izgatása | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

A csikló izgatása

A nők többsége már unja, ha a partnerük a csiklójukat csak ujjakkal izgatja. Vagyis, ha jó szerető kíván lenni erőltesse meg a fantáziáját, és lepje meg a kedvesét "csiklandós" játékok "új" variációival is. Ehhez szertnénk kis segítséget nyújtani.

csiklója Természetesen ne feledkezzenek el arról, hogy a szerelemben minden megengedett, ami mindkettőjüknek jól esik és a gyönyörök csúcsaira csak akkor juthatnak el, ha társuknak a legtöbbet szeretnék nyújtani az élvezetekből!
Próbálkozzon például a kis szeméremajkakkal is! Az egyiket csippentse a mutató- és középsőujja közé, a másikat a középső- és gyűrűsujja közé és húzza ügyesen minél távolabb egymástól!
Most elkezdheti a szeméremajkakat nyomogatva becézgetni, miközben a középső ujj percével a klitoriszt dörzsölgeti, rezegteti. Az ujjpercével nyomogassa gyengéden a klitorisz alatti területet is. Ha a szeméremrés belső falát is izgatja ez elősegítheti a nedvkiválasztást, így sikamlóssá téve a csiklót. Természetesen az egész hüvelykpárnát is mozgathatja a csiklókörnyezetében.

csiklója Gyengéd nyomásával, ide-oda forgatásával és remegtetésével talán új, eddig ismeretlen gyönyörökkel ajándékozhata meg partnernőjét.
A lingammal sem kell azonnal a nyílásba nyomulni, ajtóstul törni Sakti barlangjába! Hímvesszőjével először cirógasa kicsit a "bejáratot". Utána sétálgasson ki-be a szeméremajkak között, és a makkal bökdösse meg a csiklót. Ha már a nyílás síkos, a péniszükön lévő nedvvel dörzsölje a klitoriszt. Ugyanezt megteheti az előcseppekkel is, amelyek a lingam hegyén kibuggyanhatnak, ha nem használják a kobra-légzést. A makk-csikló közvetlen érintkezését majd minden nő igen intimnek és izgatónak találja.
A következő lehetséges módszerrel az ingerlés csúcsára segítheti kedvesét: A magömlés előtti pillanatban húzza ki lingamját a jóniból és spriccelje az ondót közvetlenül kedvese csiklójára! Majd ágaskodó péniszével dörzsölje szét a forró spermát a csiklódombocskáján. Néhány nő hihetetlenül heves orgazmussal reagálhat az ilyen jellegű ingerlésre és ez a játék is változatosságot vihet a szerelmi légyottjaikba.
Természetesen gondoljon arra is, hogy a szája is örömök fellegeibe emelheti kedvesét! Szorítsa ajkát a csikló köré! A csiklókúpot szívogassa gyengéden a szájába, és a kemény, forró gombocskát szopogassa, nyalogassa, mint a legfinomabb nyalókát. Egyes nők azt is élvezik, ha a partnerük a fogaival óvatosan, nagyon óvatosan körbeharapdálja az orgazmus-pontocskájukat.férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák