szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | A titokzatos orgazmus | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

A titokzatos orgazmus

Átéli? Mindig, soha vagy csak néha? Klitorálisan, vaginálisan? A körülmények lényegtelenek, Ön a tudomány számára megfejthetetlen rejtély marad. Mert bár rengeteget fáradoznak a kutatók, nem tudják, mi a célja a női orgazmusnak.

a titokzatos orgazmus Lehet, hogy azért szeretkezünk szívesen, mert az sokkal kellemesebb, mint például a mosás vagy a mosogatás, a pelenkacsere, esetleg a sorban állás például egy bankfiókban. Az is lehet, hogy az Úristennek volt egy jó napja, és szerette volna Évát megajándékozni valami képességgel, ami ellensúlyozza a premenstruációs szindrómát, a gombás fertőzést és a szülési fájdalmat. De ezek az érvek nem győzték meg a téma kutatóit. Ők olyan válaszra vágynak, amilyet az állatvilág kutatói már régen megtaláltak: a faj azon hím tagjai, amelyek gyakrabban közösülnek (így az orgazmussal saját énképüket erősítik meg), minden más területen is sikeresebbek, mint azok, amelyek csak fekszenek és szunyókálnak. Ez az emberi faj hímjeire is érvényes. Csak az a férfi magabiztos, akinek az életében helye van a szexnek. Természetesen megfelelő helye. Pusztán az időtöltésért kevés férfi vállalná a ceremóniát körülvevő rengeteg erőfeszítést. Szórakozásra ott a tévé. De a természet jól elrendezte a dolgot: a szorgalmas magvetés jutalma az orgazmus. Motivációnak nem is rossz. És a nők? Teherbe eshetnek (már a megfogalmazás is passzivitásra utal!) a legkisebb élvezet nélkül is. Ez az érv tehát ugrik.

A tudósok szerint egészen biztosan van annak valami oka, ha a női szervezet annyi mindenre képes mégis, hogy az orgazmust átélje. A lényeg az agyban zajlik. A thalamus jelez a nagyagykéregnek, és érdeklődik, hogy az éppen zajló események kellemesek, kívánatosak-e. Ha a válasz pozitív, a hipofízis hormonokat bocsát ki, amik aktiválják az agyban a szexközpontot. Már érkezik is az utasítás: Csak így tovább!! A mellékvesekéreg is több hormont termel, a paraszimpatikus idegrendszer gondoskodik a hüvely nedvesedéséről, a szimpatikus idegrendszer pedig fokozza a nemi szervek vérellátását. A gerincvelő vezeti az ingerületeket fel, egyre feljebb az agyba. Egészen a csúcspontig. Ennyi munka azért a néhány másodpercnyi örömért?
Kedves történet, csak a logika hiányzik belőle, és a természetben uralkodó szigorú célszerűség elve.

A tudomány vizsgált más feltételezéseket is. Az egyik legegyszerűbb és legkorábbi elképzelés szerint az orgazmus hatására a nő az aktus után fekve marad. Ezzel meggátolja azt, hogy a sperma elfolyjon, így biztosítva a megtermékenyítést.

Mások szerint az orgazmus célja a nők lelki kötődésének kialakítása, bizalmuk, alkalmazkodóképességük erősítése. Ezek a tulajdonságok az utódgondozásban is nagy szerephez jutnak.

Legyen. De akkor vajon akkor mi a magyarázata annak, hogy az olyan "felesleges" dolgok, mint az azonos neműek szerelme, az önkielégítés - közismerten szintén orgazmushoz vezetnek? Sok a megválaszolatlan kérdés, így a tudósok hajlanak arra, hogy kijelentsék: a női orgazmusnak egyszerűen nincs jelentősége. Freud például a klitoriszt elcsökevényesedett pénisznek tartotta. Talán egyvalamire még is jó: segítségével a nők képesek lehetnek a férfiak örömérzését megérteni, "távolról" átélni. Különben éppolyan fölösleges, mint a férfi mellbimbója.

Zsákutca lenne hát az emberiség történetében? Nem vagyunk mások, csak a férfi örömének eszközei?

a titokzatos orgazmus Napjainkban már vannak ennél rokonszenvesebb vélemények is… Az anyaméhben az orgazmus alatt a nyomás jelentősen csökken, és az így keletkezett vákuum a spermiumokat valósággal beszippantja. Része a megtermékenyítésnek. Egy fikarcnyi esélyt ad a nőnek, hogy eldöntse, akar-e gyereket. Amerikai biológusok olyan férfiakat és partnernőiket kérdezték, akik legalább két éve stabil kapcsolatban élnek, és akiket fényképük alapján egy másik, hölgyekből álló csoport szimpatikusnak talált. Kiderült, hogy nemcsak a külsejük nyújt élményt partnernőjüknek. Szexuális kapcsolatuk a nők szerint rendszeres és kielégítő. A vizsgálatban részt vevő, de kevésbé jó külsejű férfiak partnerei ritkábban számoltak be orgazmusról. Mielőtt azonban élete párját kivetné a közös ágyból, ismerje meg ugyanennek a vizsgálatnak egy másik eredményét is. A kutatók megállapították, hogy a jóképű férfiak érzelmileg lényegesen kevesebbet fektetnek egy partnerkapcsolatba, mint kevésbé jó külsejű társaik. Tehát lazítson, és gondoljon társa belső értékeire.

És mindenekfölött: ne mutassa meg neki ezt a cikket, mert véletlenül még arra a következtetésre jut, hogy némi orrkorrekcióval nagyobb sikere lehet, mint a női erogén zónák feltárásával. Ez pedig biztosan nem teszi könnyebbé a női orgazmus okát kutató férfiak munkáját.férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák