szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Férfi g-pont | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Férfi G-pont?

A férfiak G pontját megtalálni körülbelül olyan egyszerű mint a női G-pontot. Vagyis kitartás, türelem, és összeszokott szeretők kérdése az egész. Mi az hogy mindig csak a női nemmel foglalkozunk? Rácáfolunk erre az állításra!

férfi g pont Ahogy nézem mostanában az a divat a filmekben (pornó az a film), hogy a férfiak popsiját birizgálják. Nem, ne zárd be az ablakot. Ha ebből indulok ki márpedig miért ne tenném mikor annyi pasi néz unos-untalan ilyen filmeket, biztos van valami alapja is. Tehát kipattant valakinek az agyából a gondolat, hogy jó lesz ez a férfiaknak.

Tudományos alapja is van a dolognak még mielőtt megvádolnának, hogy ez csak egy agyrém. Tehát kezdjük az alapoknál. A férfi G-pont úgy ahogy a nőknél a vaginában helyezkedik el, úgy a férfiaknál a végbélben, a prosztatánál. Nem is kell túlzottan sokat tapogatózni, mert kb. 7-8 cm-re van a végbélnyílástól befelé. Működése is azonos a női G-ponttal. Enyhén felfelé nyomva, kicsit masszírozva csodákra lehetünk képesek, mivel ezzel az egyszerű mozdulattal a prosztatát masszírozzuk.

Ezzel az egyszerű kiegészítő mozdulattal óriási orgazmust érhetünk el a férfinél. Ha kicsit érzékenyebbek vagyunk, hát húzzunk az ujjunkra egy óvszert. Elmaradhatatlan az olaj. Minden esetben bőségesen olajozzuk be az újjunkat.

Egy kis fejtágítás:
A 20. század elején már alkalmazta néhány buzgó feleség ezt a trükköt. Sőt a Második Világháború alatt is alkalmazták kezelésként, ha a katonák nem lehettek nővel. Azonban vannak olyan férfiak is akik ezt a módszert egyrészt izgatás gyanánt használják, másrészt pedig az orgazmusuk beteljesedéséhez. Megfelelő gyakorlat esetén ugyanis csodálatos az orgazmus. Persze nem kell megijedni aki nem alkalmazza ezt a módszert attól még eljut a csúcsra, csak egy olyan érzést hagy ki, amit nem érdemes elszalasztani.

Fedezzük fel együtt:
férfi g pont Ha elég nyitott a kedves az ilyen dolgokra, és ha mi is felkészültünk már testileg lelkileg, hát vágjunk bele. Persze itt is mint a nőknél ha a popsival szeretnék közelebbről megismerkedni körültekintően kell hozzáfogni. Szépen lassan bedugni az ujjat. (mint említettem síkosító anyag szükséges) ha már benn van akkor óvatosan, és nagyon lassan mozgatni. Szoktatni a popsit a dologhoz. Nem úgy működik, hogy zsupsz be és már minden ok. Ha már a férfi popsija is hozzászokott a gondolathoz, hogy már pedig ott egy ujjacska is van, akkor lehet felfedező útra indulni. A fentiekben leírt módon ha megtaláltuk a G-pontot, kezdődhet az izgatás. Alkalmazhatjuk akár orális akár sima szeretkezések alkalmával is. Orális szeretkezésnél marad az újas megoldás. Ha normál szeretkezésre adtuk a fejünket akkor sem kell csüggedni, mivel már forgalomban van itthon is a férfi vibrátor. Itt is mint a nőknél nem a legegyszerűbb a legjobb. A férfiaknak van speciális felfújható kis gömböcske, és ezt a férfi is tudja szabályozni a szeretkezés közben.

A férfiak kedvelik a végbélnyílás nyelvvel történő izgatását. A férfiak ugyanis ezt is nagyon szeretik. Persze itt sem árt a megfelelő tisztaság! Mit is mondhatnék még. Kedves uraim itt az új kaland lehetősége, irány a hátsó bejárat...:-)

(Forrás: Hunnia)





férfi csábítás


PageRank



© 2018 Női praktikák