szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | G-pont | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

G-pont

G-pont

 

A misztikus G betű, valójában Grafenberg, egy ausztrál tudós nevének rövidítése, aki 1950-ben publikálta felfedezését. A G-pont létezését azonban sokan - mivel nem sikerült megtalálniuk - ezután is kétségbe vonták. Pedig érdemes odafigyelni arra az apró kis

 

pontra, mely a szexuális gyönyör kiapadhatatlan forrásává válhat. 

Megtalálni persze nem is olyan egyszerű ezt a vagina mellső falán található, kb. 1-1.5 cm átmérőjű területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz. Alakja személyenként változó, hasonlíthat babszemre vagy lehet egy szimpla dudor. Vannak nők, akik érzik a vécén ülve, kitapintják egy vibrátorral vagy egyéb eszközzel, másoknak azonban partnerre van szükségük a felfedezéséhez. Stimulációja eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okoz, majd szexuális élvezetté vált át, végül kielégüléshez vezet.

Bár a szexológus szakember is elismeri, hogy a G-pont felfedezése számos, addig nem ismert élvezethez juttathatja a nőt - és így partnerét is - óva int attól, hogy mostantól kezdve kifejezetten "erre hajtsunk". Ha ugyanis célorientáltan keresgélünk, s mégsem járunk sikerrel, ez az egész aktust frusztráló élménnyé változtathatja.

Sajnos tény, hogy vannak nők, akik sikertelenül próbálnak rábukkanni Grafenberg-pontjukra. Nem elképzelhetetlen, hogy nincs nekik, de az is lehet, hogy lévén a hüvely túl hosszú, nem képesek elérni. Ez sem tragédia, a kielégülésnek számos más módja létezik ezen kívül is. Ha azonban megtaláltuk, használjuk ki a lehetőséget, mely a kéj érzetének addig ismeretlen spektrumát vetíti elénk.

 

 


férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák