szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Kellenek-e kellékek | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Kellenek-e kellékek?

 


       Képzeljük el magunkat és szerelmünket egy teljesen üres szobában, ahol csak mi vagyunk és a vágy. Vajon tudnánk-e így szeretni egymást? Persze hogy tudnánk, vágjuk rá. De mégis, ha mondjuk magunkkal vihetnénk valamit, mi volna az?

Ugye, hogy kellenek kellékek! Egy pohár gyöngyöző pezsgő, néhány színes üvegmécses, egy romantikus dallam, vagy néhány vörösesen-aranyló egzotikus párna megfelelő hangulatot áraszthat ahhoz, hogy esténk igazán különlegessé váljon.

 

Titkos trükkjeink

Anna (29) például a füstölőre esküszik. Azt mondja, ha a férje kedvét keresi, meggyújt egy füstölőt. A férfi ma már tudja, hogy ez az érdekes, keleties illat felhívás "keringőre".
- Szexis köntöst veszek fel, felkapcsolom az állólámpát, odabillegek a füstölőhöz, és meggyújtom. A férjem eleinte mindig úgy tesz, mintha nem értene semmit, például megkérdezi, mi lesz a tévében, csak hogy bosszantson, aztán végre átölel.


- Én illatos fürdőre esküszöm. Persze nem egyedül! - mondja Katalin (39). - Tégy a vízbe fürdősót, a kád szélére készíts két pohár pezsgőt sok jégkockával, és helyezkedj el a vízben csábosan. Nem kell világítás, gyertya is megteszi. Most kiabálj a férjednek, hogy jöjjön, mossa meg a hátad. Jobb, ha gondoskodsz hátmosó keféről is, biztos lehetsz benne, hogy az úr végül elfelejti, miért is jött be valójában - figyelmeztet.


- Minden feldob, ami szokatlan - mondja Krisztina (21). - Képtelen vagyok ágyban, párnák közt szerelmeskedni. Liftben, kocsiban, konyhában, spájzban, mosógépen, réten, tóban, soroljam? - kérdezi nevetve. - Imádom, ha a férfin vicces alsógatya van, vagy valami izgi tetoválás.
- Játszani szeretek - jelenti ki Sarolta (34). - Azt hiszem, azért jövünk ki egymással olyan jól a férjemmel, mert mindketten hajlandók vagyunk belemenni bármilyen szerepbe. Például a kezembe akad a kétéves fiam játék puskája. Gonosz arcot vágok, és a férjem tarkójához szorítom a "fegyvernek látszó tárgyat". Vetkőzz! Csak ennyit mondok neki, és ő felteszi a kezét sután, a másikkal meg már dobálja is le a ruháit. Egyikünk sem neveti el magát, ezek a játékok véresen komolyak.

 

A szerelemben mindent szabad

A szexuálpszichológusok szerint a párkapcsolatban bármi megengedhető, amit mindkét fél élvez, amit egyikük sem érez fájdalmasnak, megalázónak, vagy kényszernek. A hosszú párkapcsolatban törekedni kell arra, hogy ne váljon unalmassá, lapossá a szexuális együttlét. Ha egy pár összeszokott, ismerik egymás testét, kialakult a bensőséges,

 

bizalmi viszony kettejük között, bátrabban használnak "újító" eszközöket. A nők jól teszik, ha időről időre beszereznek néhány vadítóan   szexis fehérneműt, de vágykeltő lehet egy erotikus film, vagy egy pezsgős vacsora is. Kinek mi áll közelebb az egyéniségéhez. Szinte mindannyiunknak vannak titkos vágyaink, amiket nem biztos, hogy a partnerünk előtt be merünk vallani, pedig hasznos volna megbeszélni őket.

 

Tabuk nélkül

Álszentek volnánk, ha nem beszélnénk az "igazi" erotikus kellékekről is, amelyek létezéséről többnyire csak szemlesütve veszünk tudomást. Az emberek korosztálytól függetlenül vásárolják az erotikus kellékeket: a fiatalok leginkább a humoros dolgokat keresik: az I Love You feliratú szívecske alakú óvszert, vagy a vicces formájú alsónadrágokat, a középkorúak merészebbek, a szexis alsóneműktől kezdve bármit megvásárolnak. A legnagyobb sikert azonban mégis a vicces tárgyak, és az erotikus társasjátékok aratják - kiváltképp a huszonévesek körében.

 

Szexfilmek

Ferenc (47) arról panaszkodik, hogy a felesége képtelen elviselni, hogy ő időnként szexfilmeket néz a külföldi csatornákon.  
- Rendben van a szexuális életünk, nem csalom meg a feleségem, hazaadom a fizetésem. Van két szép kamasz gyerekünk.   Miért ne nézhetnék ilyen filmeket, mi a rossz ebben? - lázadozik. - A feleségem szeme ilyenkor szikrákat szór. Kidobálja az ágyneműmet a nappaliba, és napokig nem szól hozzám. Pedig nem hiszem, hogy ezzel bántom őt. Vagy mégis?

 

Ahány ház, annyi szokás

Minden ember mást és mást talál érzékinek vagy izgalmasnak, és ez így is van rendjén. Egy harmonikus párkapcsolatban kellő igyekezettel és odafigyeléssel úgyis megismerjük társunk jellemét és igényeit, amelyekből kedvünk szerint kiválaszthatjuk a nekünk tetszőket: a pezsgős fürdőt, az érzéki fehérneműket, a vad zenében, vagy a különleges helyszíneken való szerelmeskedést. A továbbiakban pedig nincs más dolgunk, mint odafigyelni társunk álmaira-vágyaira, hátha valamelyikkel még színesebbé tehetjük szerelmi életünket.
férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák