szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Orgazmus gombnyomásra! | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Orgazmus gombnyomásra

 

Orgazmus gombnyomásra!

Amerikai orvosok rátaláltak nőknél arra az idegpályára, amin keresztül orgazmust lehet kiváltani. A kutatók egyből nekiláttak kifejleszteni egy olyan implantátumot, amellyel férjek ezrei egyetlen gombnyomással felvidíthatják szexuális problémával küszködő feleségeiket - írja Michaleczky Péter az Origon. Az idei Valentin napon a férjek még nem lephetik meg feleségüket az új szerkentyűvel, de ami késik, nem múlik...

 

    A mázlista orvos a gerincet simogatta... Dr. Stuart Meloy idegsebész a New Scientistnek nyilatkozva elmondta, a felfedezést a puszta véletlennek köszönhetik. Az orvos egyik nőbetegén rutinbeavatkozást hajtott végre, amelynek a során a gerincvelőbe apró elektródákat helyezett, és kis energiájú impulzusokat juttatott azokon keresztül, hogy elnyomja a fájdalomérzetet. Miközben azonban az ideális helyet kereste, valami egészen különleges pontra lelt. Az idegsebész elbeszélése szerint öntudatánál lévő betege az egyik impulzus során hangosan felkiáltott, és mikor az orvos kérte, mondja el, mit érzett, annyit felelt: jó lenne, ha erre a csodálatos dologra a férjét is megtanítaná.

Implantátum a gerincvelőbe: orgazmus gombnyomásra Dr. Meloy, amint megértette, mit talált, elképzelt egy implantátumot, amelyet beépítenének a nőkbe. A cigarettásdoboznál is kisebb elektronikus eszközt rácsatlakoztatnák a gerincvelőre, így kívülről, egy távirányítóval bármikor orgazmust lehetne kiváltani a beültetésre vállalkozó nőknél. Az idegsebész hozzátette, természetesen azoknak a nőknek ajánlanák ezt az eszközt, akik pszichológiai vagy szervi eredetű szexuális problémákkal küszködnek. Ugyanakkor az implantátum használatát korlátozni kell, hogy naponta egyszer vagy hetente csupán négyszer lehessen megnyomni a gombot - mondta el Dr. Meloy, aki gyorsan hozzá is tette, hogy nem érzi magát felkészültnek a határok megállapítására.

Jim Pfaus neurobiológus a szexuális viselkedést tanulmányozza a montreali Concordia Egyetemen. A felfedezéssel kapcsolatban elmondta, nagy érdeklődés várható az orgazmust mesterségesen kiváltó új eszköz iránt, a problémákkal küzdő nőket még a műtéti beavatkozás sem fogja elrettenteni.

Amerikai és Magyar szexológus a felfedezésről Julie Cole, amerikai szexuálpszichológus azonban nem ért teljesen egyet lelkes kollégáival. Cole úgy vélte, az implantátum csak látszólag fogja megoldani a nők gondjait, hiszen elvezeti ugyan őket az orgazmushoz, de

 

nem kínál megoldást a háttérben rejlő lelki bajokra.

Dr. Farkas Tibor szerint az orgazmus átélése nem minden. Az orgazmus előtt átélt szerelmeskedés, mint lelki levezetés is legalább olyan fontos. A nőket pedig az orgazmusra műtéti beavatkozás nélkül is meg lehet tanítani. Farkas Tibor szerint a gerinctájéki pontokat az ősi kínai gyógyászatban már régóta használják, szerinte a felfedezés nem annyira új. Lesz-e orgazmus masina? Az eszköz kifejlesztését a minneapolisi Medtronic cég végzi. A tervek szerint az első beültetést még idén végrehajtják, ezzel párhuzamosan pedig dr. Meloy férfiakkal is megkezdi a kísérleteket. Az idegsebész azonban nem garantálja, hogy ezen a területen is ugyanolyan sikerrel járnak, mint a nők esetében. Menedzsernők a szerkezetről Amikor a szerkezet hatásáról kérdeztünk vezető beosztásban dolgozó Hölgyeket, így vélekedtek: Anna bankszakember: - Igen, azt hiszem, beépíttetném. A fontos tárgyalások előtt bezárnám az ajtót, megnyomnám gombot, és frissen, nyugodtan mennék a tárgyalásra. Jó ötletnek tartom, de az ágyban valószínűleg nem használnám, maradnék a régi jól bevált módszerek mellett. És persze a távirányítót jól eldugnám. Réka ügyvezető:- Nem hiszem, hogy beépíttetném a szerkezetet. A hagyományos módszer nekem kellemesebbnek tűnik. Rádásul műtét kell hozzá, félek a késtől. Linda, légikisasszony: - Azt hiszem, a magányos éjszakákra nagy segítség lenne ez a szerkezet, de nem hiszem, hogy műtétet vállalnék miatta. Ha csak úgy, műtét nélkül is menne, első lennék a sorban. És persze én is zárnám a távirányítót a pasik elől. Úgy tűnik tehát, hogy a hölgyek nem annyira a férjük dolgát könnyítenék meg a szerkezettel, mint inkább saját örömükért használnák.

 

 


férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák