szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Színlelt orgazmus de miért | Orgazmus

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
30 erogén zóna a férfi testén
A G-pont ingerlése
A csikló izgatása
A gyönyörhöz jutás kulcsa
A nők magömléses orgazmusa
A női orgazmus egyes jellemzői
A nök magömléses orgazmusa
A prosztataorgazmusról
A titokzatos orgazmus
Az U-pont
Az elszorításos technika
Fokozzuk a partnerünk orgazmusát!
Férfi G-pont
G-pont
Kellenek-e kellékek
Mi is az a petting
Orgazmus gombnyomásra!
Orgazmus mindenáron
Orgazmus zeneszóra
Pettingiskola
Színlelt orgazmus de miért
Technikák az örömszerzéshez
Önkézzel szerzett gyönyörök
Örömszerzés aktus nélkül
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd

Színlelt orgazmus… De miért

Színlelt orgazmus… De miért?

 

Nos tudnod kell, hogy a nők képesek olyan alakításra amit simán lehetne Oscarra jelölni. Igazi tehetségek. De nem csak a nők ilyen tehetségek, mert ugyan a nők 70%-a élvez csak úgy heccből, addig a férfiak is felsorakoznak azért egész rendesen a maguk 25%-val. Mondjuk egy pasinál ez érdekesebb dolog lehet a hamis élvezés. Könnyen ellenőrizhető.:-) Vagina vagy klitorisz?

 

   Van olyan nő aki vagina érzékeny, és van olyan is aki klitorisz érzékeny, és vannak olyanok is akik a G-pont izgatását kedvelik.(bár ez is igazából vaginális érzékenység) Az első körben futottaknak nincs szükségük csikló izgatásra, míg a második kategóriás hölgyek csak így képesek eljutni a csúcsra. Persze akad olyan is aki mindegyikre képes. Nekik van a legjobb dolguk, mert bárhogy jó a szex. A kiltorisz érzékenyeknek talán egy fokkal jobb dolguk van, a vagina érzékenyekkel szemben, mert a csikló ugye elég szembetűnő helyen van, könnyen elérhető, izgatható, nem úgy mint a G-pont. Bár ha egyszer meglelik akkor utána nem tűnik el.:-) Tehát ha elég mélyre hatóan tanulmányoztad ezt a pár sort nem jelent majd problémát elvinni a barátnődet a csúcsra.

 

Fontos a megfelelő póz választás. A klitorisz érzékeny nőknél is van egy aranyszabály. Vagy válaszd a megfelelő pózt amiben kellő mértékben tudod izgatni a csiklót, vagy simogasd. Az csak neked izgató, hogy ő simogatja, általában a nők jobban szeretik ha a partner csinálja. Bár addig ne kezdj bele ameddig ki nem tapasztaltad hogy milyen gyorsan, erősen szereti a partnered. Ha a póz választás mellett döntesz, (ez az egyszerűbb) akkor a hagyományos misszionárius póz a legmegfelelőbb. Nos ennyit a fejtágításról nézzük a színészi tehetségeket.

 

Hogyan ismered fel ha csak színleli a dolgot. - megszokásból nyögdécsel, semmi változás a hangjában bármit is csinálsz - ha a hangja nincs összhangban azzal ami történik - nem érzed a PC izmok mozgását az orgazmuskor (vagyis nem húzódik össze ritmikusan a vagina) - a légzése lassú marad, nem gyorsul fel a behatásokra. Ezek persze csak példák voltak, bár elég megszokottak, de ne feledd minden nő más. Miért csinálják? Ahhoz hogy megértsd miért színészkedik a nő, ahhoz az egész nőt tanulmányoznod kell. Ha nem tudja milyen az orgazmus: Azt hiszem a nagyon sok olyan nő van aki nem élt még át orgazmust, aktív szexuális élet mellett. Némi csiklandozás, bizsergést ugyan érez, és azt hiszi ez az orgazmus. Ehhez társul a filmeken látott színészkedés, és így együtt azt hiszi minden rendben van. Ha fájdalmat érez közben: Minden normális ember igyekszik megszüntetni a fájdalom okát. Tehát ha nem elég nedves a punci, elég kellemetlen dolog tud lenni, vagy éppen klimax idején olyan száraz, hogy szinte égető fájdalommal jár a szeretkezés. Nos ilyenkor ismét előtérbe kerül a színészi hajlam.

 

   Ha mindig csak te vagy a fontos: Sok nő belefárad egy idő után, hogy egyik alkalommal sikerül neki is, míg a következő alkalommal nem, és a férfi nem tesz érte semmit. A szeretkezés sem az igazi. Hosszú pszichés bántalom éri ezzel a nőt, így a vége az lesz, hogy istenem hagyja már abba, majd megoldom máshogy azt, hogy nekem is jó legyen. Ha fél a szextől: Sajnos még mostanában is úgy nevelik a szülők a lányokat, hogy a szex egy olyan dolog amiről nem lehet nyíltan beszélni. Otthon mély hallgatás van a témáról, és ha kérdezne szegény hát lehurrogják. Nos az így felnövő lányok, félnek a saját testüktől is, nem hogy az orgazmustól. Azt valami szégyenletes dolognak vélik, hogy élvezik a szexet, viszont a partnerüknek meg akarnak felelni, így marad a színészkedés.

 

Titkolt másság: Sok nő választja inkább a társadalmi elvárásoknak megfelelően a normális férfi-nő kapcsolatot, holott saját nemükhöz jobban vonzódnak. Így szegény férfi kedvére próbálkozhat a büdös életben nem lesz jó a nőnek. Tehát marad a színészkedés, mivel a külvilág felé mutatott kép fontosabb, tehát a pasit meg kell tartani. Ha túl sok a szex: Ilyen is előfordulhat. Ha menetrendszerűen naponta vagy kétnaponta kell szeretkezni, egy idő után nem nyújt már semmilyen izgalmat a nő számára, így marad a színészkedés ismételten. Egyhangú és monoton lesz a szeretkezés ami nem hiszem hogy túl jó dolog lenne egyik fél számára sem.

 

   A túl kevés szex: Mert ilyen is van sajnos. Ez pont a fordítottja a sok szexnek, mivel itt a nő kénytelen saját magát élvezethez juttatni, így amikor a párja is szeretné akkor neki éppen nem megy mivel előző nap már volt orgazmusa. Ne tévesszen meg senkit, hogy milyen nedves is az a punci, persze hogy az mivel a férfihez vonzódik, de képtelen már élvezni a szexet, mivel ő már túl van rajta. Biztos van még sok más oka is, én csak néhány alapvető példát sorakoztattam fel. Nézzük a megoldást: -beszéljetek a dologról, keressétek a megoldást - próbáljatok ki új pózokat (ülve, állva, jobbról, balról...:-)) - próbáljatok ki szex játékokat nézzetek filmeket,(ezekből is sok ötlet meríthető, bár nem feltétlenül kell az összeset kipróbálniJ) egyetek egymásról, a csoki és az eper bejön mindenkinek, vagy akár a tejszínhab, szerepjátékok is sokat dobhatnak a dolgon...) - fedezzétek fel egymást testét (egy kis cirógatás, puszilgatás bármikor jól esik, nem feltétlenül egyből a nemi szervekhez kell futni). Ha mindent sikerült tisztázni hát nosza egy kis ágybéli kalandozás, és most már nagyobb eséllyel az orgazmusra...

 

 

 

 

 

 


férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák