szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Az anális szex szabályai | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Az anális szex szabályai

érzékeny téma az anális szex?

Dr. Marty Klein nemzetközi hírű szexológus érzékeny témát feszeget most megjelent cikkében, az anális szex kérdéskörét.

Lássuk mit ír, nagy vihart kavart cikkében...

"Félreértett fenekünk"-kezdi cikkét.. Az anus (végbélnyilás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben... Ma már minden egyes szexuális felmérés egyetért abban, hogy millió és millió férfi és nő vonja be mindenapi együttlétei során a régen tabunak számító hátsó bejáratot közös szexuális játékaiba...

analis szex Milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet e kérdésben való eligazodásban:
A finom, gyengéd anális előjáték segít az anus megnyílásában, ellazulásában. A gyengéd simogatás, masszírozás után jöhet csak az első kicsiny behatolás (ujjal ,stb). Először bizony nem mélyebben, mint alig fél-hüvelyk! Energikus vagy gyengéd mozdulattal - egyre megy -, csak ne mélyebben!
Aztán szépen lassan lehet mélyebbre haladni, szakaszosan. (Néhányan nem szeretik viszont a fokozatosságot, egyéne válogatja, de a többség igen..) Partnered véleményét, hozzáállását, érzéseit bizony pedig csak úgy tudod meg, ha megkérdezed! Ha anális szex felfedezésére kívánsz indulni, bizony azt meg kell vitatnod először partnereddel! Az egyoldalú probálkozások nagyon rossz irányba terelhetik a kapcsolatot. Akkor kezdj bele ha partnered is szeretné!

Ami nagyon fontos szexhez

Használj bőven krémet, olajat előtte, de közben is!!
Rettentően fontos még a "kezdősebesség", melyet csigalassúsággal mérj!
Kapkodni itt nem lehet!!!
Ez nem egy akadálypálya melyet le kell győznöd!
Azonban az egzotikumok világának kapuja amelynek felfedezése rád vár... Ha sietsz örökre elszállhat mint a kék madár...
A befogadó félnek is rá kell hangolódni teljes mértékben az aktusra, kívánnia kell. Semmi görcsösség, szorítás. Az elejétől a végéig eleresztve "relax" kell tartania az anus izmait...
Végig kommunikálni kell az aktus során a partnereddel, bármilyen kellemetlenség esetén szakítsátok meg az aktust, tartsatok pihenőt. Biztosítsd partnered arról, hogy mindent megteszel érte és bármikor abbahagyod ha számára nem jó.

anális szex Az anális közösülést mindig kössétek ösze valami más szexuális örömszerzéssel is. A csikló simogatásával, a vagina izgatásával (műpénisz, ujjaid behelyezése), a prosztata masszírozásával, esetleg szerepjátszással (szexuális identitás csere), esetleg az elfenekelés kedvelői egy kis fenekeléssel (spanking) is egybeköthetik.
Mivel az anus a test hulladék kiürítő rendszerének a vége, rengeteg baktérium halmozódik fel benne! Soha ne csúsztasd be a már anusban járt ujjad, vibrátort vagy akár a peniszed a vaginába!!! Nagyon vigyázni kell a körmödre, esetleg gyűrűre vagy nagy pénis esetén, hogy ne sértsük fel az anus hámfalát! Mindig figyelj az anus tisztaságára! Az ilyen játék előtt bizony komoly tisztálkodásra van szükség mindkét fél részéről!!! (Az anust belülről finoman ki kell mosni!!)
Az anális játékok extra élvezetet, a szexualitás új, felfedezetlen vidékeinek meghódítását ígérik. A fefedezésre viszont csak tapasztalt felfedezők induljanak!! Te döntesz, hogy elindulsz-e új felfedező utakra!!
Először is, ami a legfontosabb: Ön dönt. Az Ön testéről van szó, és így ugyanannyi joga van nemet mondani, mint igent.
Nagyon sok nő tartozik a ¨A hátsóm csak kijárat¨-klubhoz, mert úgy gondolják, az ilyesmi gusztustalan, erkölcstelen vagy egyszerűen attól tartanak, hogy anális szex fájdalmas és megsebezi őket. Vannak, akik inkább prostituáltakhoz irányítják a szeretett férfit, ha az nagyon ragaszkodik ehhez a pozitúrához...

Próbálkozzon

Mielőtt azonban Ön is ilyen szélsőséges lépésre szánná el magát, vegye fontolóra, hogyan tudná Ön és partnere élvezetessé tenni Önnek is az anális szexet. Először nagyon lassan próbálkozzanak. Az ánusz az egyik legérzékenyebb erogén zóna: ha a másik gyengéden cirógatni kezdi, akármilyen furcsa is lehet Önnek a gondolat, Ön könnyen felizgulhat.
Használjanak síkosítót. Engedje, hogy a másik Önbe helyezze az egyik ujja végét, míg nyelvével a csiklóját izgatja. Ha Ön így jól érzi magát, partnere lassan az egész ujját becsúsztathatja, persze csak apránként. Fokozatosan, nagy türelemmel eljuthatnak két ujjig is. Ugyanezt kipróbálhatják vibrátorral vagy egy kisebb méretű műfallosszal is.

Bizalom és gyengédség

Ha Ön örömét leli benne, feküdjön az oldalára, és hajlítsa be térdét. A partnere kerüljön Ön mögé, és ebben a pozitúrában próbálja az Ön ánuszába helyezni péniszét, miközben folyamatosan izgatja mellét és csiklóját. Helyezkedjen úgy, hogy egyszerre csak annyit fogadjon be a másikból, amennyi Önnek is örömet okoz. Fontos a kölcsönös bizalom, és az az érzés, hogy Ön határozza meg, mi és milyen iramban történik. Ha fájdalmas, kérje meg partnerét, hogy használjanak több síkosítót, vagy izgassa Önt egy kicsit tovább, mielőtt beljebb hatol Önbe. A cél, hogy mindketten élvezzék az együttlétet.

analis szex

1. A legfontosabb a teljes higiénia. A módszer (vagy forma) alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű melegvizes beöntéssel (gyógyszertárban kapható fél literes gumi labdaccsal, vagy beöntő készülékkel). Megfelelhet a bélszakasz melegvizes zuhannyal történő alapos kiöblítése is, ha az illető előtte nem vacsorázott túl sokat.
2. Az anus használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém. Figyelembe kell venni, hogy zsíros krém és gumi óvszer együtt nem használható, mert az óvszer könnyen elszakad.
3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.
4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul és a behatolás nem fáj.
5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet. A "legfájdalmatlanabb" póz a befogadó részéről, ha négykézláb áll, mert ez aktív testmozgásra is lehetőséget ad. Ha a befogadó hanyatt fekszik, bármennyire is felhúzza a lábát a végbél feszül és szűkebb lesz.
6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.
7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.

anális szex

8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.
9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat. Ha valakinek eddig nem volt, ezután lehet komoly aranyere, aminek idősebb korban végbél rák is lehet a következménye.
10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.
11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.
12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.

A cikk szerzője: Marty Klein, okleveles házassági tanácsadó és szexológus, számos elismert könyv írója.

az anális szex szabályai
férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák