szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Szex a kocsiban! | Szex

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
15 izgalmas testhelyzet
A sokat szeretkezők kevésbé öregszenek
A spermák az orruk után mennek
A szeretkezés szintjei
A szeretkezés
A szex a szex előtt kezdődik
A változatosság gyönyörködtet
Az anális szex tíz aranyszabálya
Ahány ágy, annyi szokás
Apróságok a szexről
Az anális szex szabályai
Az arc a sperma tükre
Babonák, hazugságok a szexről
Biztonságos pózok a Káma Szutrából
Deeptroat - mély torok
Figyelem, a gyakori szex fiatalít
Férfiak és nők kis szexlexikona
Gyakorlati Tantra szex - Tao pozíciói
Kedvenc pózok, kedvelt szexel kapcsolatos tevékenységek
Kínai szexuális típus meghatározások
Mire vágyik a férfi szex közben
Mit nem engedünk meg az ágyban-1 rész
Mit nem engedünk meg az ágyban-2 rész
Orális szex 1
Orális szex 2
Póz variációk
Szenvedély gombnyomásra
Szex - praktikák
Szex - térkép
Szex a kocsiban!
Szex a nagyvilágban
Szex a szabadban
Szex reggel, délben, este
Szex-muszkli
Szexualitásról
Szexuális fantáziák
Szikra a vágyhoz
Utójáték
Ágyba való receptek
Testbeszéd

Szex a kocsiban!

Aki még nincs túl a harmincon az figyeljen, aki már rég túl van az is, mivel hasznos tanácsok következnek, hol lehet kocsiban szexelni.

szex a kocsiban Mindenki emlékszik arra az időre amikor, haza nem viheti, szállodára nincs pénze, vagy csak egyszerűen érdekesnek találja, szóval kocsiban próbáltak szexelni. Én emlékszem rá. A sok kellemetlenség mellett szerintem elég sok élvezetes pontot lehet találni, ami a kocsi mellett szól. Aki akarja hiheti romantikusnak, de a szex a kocsiban lehet akár egy nagyon vad és botrányos szex is. Mindehhez csak egy kocsi kell. Nem kell hogy nagy legyen, bár a kicsi autók nem túl szerencsések. Lehet elől, hátul, a tetőn bárhol csinálni, egy a lényeg legyen egy kis fantáziánk hozzá.

Egy dolog jobb csak az autóban való szexnél... és ez a szex az autón! Ha uncsi már a hálószobai kamatyparty és valami igazán válzatosara vágysz - vagy csak egy kis feltűnést akarsz kelteni a parkológarázs járókelőinek - fektesd ki csajod a motorháztetőre és izzítsd be motorod...

Tehát akkor első kérdés hol:
Ha lehet ne a belváros kellős közepén gondoljuk azt, hogy igen ez a legjobb hely. Próbáljunk kicsit elhagyatottabb környéket keresni az aktushoz.

Erdő:
A nők nem nagyon szeretik, mert sötét van és félnek. Tehát mielőtt bevisszünk a sűrűbe azért kérdezzünk rá, hogy az élvezet helyett nem az erdő szellemeivel fog-e majd foglalkozni ha oda visszük. Egyébként tökéletes hely, mivel nincs csősz, nem járnak arra emberek.

Parkoló:
Hmmmm. Ez sem rossz hely, de ha lehet itt sem a forgalmas út melletti parkolót válasszuk. De például egy fedett parkoló eldugott sarka alkalmas a dologra.

Autós-mozi:
Hát ez nem a legalkalmasabb, hacsak nem rendelkezünk némi exchibicionizmussal, és nem zavar a környék. Mert nem túl jó dolog ha a szomszéd autóból már nem a filmet bámulják hanem minket.

Hegyvidéken:
Ismét egy elhagyatott hely. Jó mert arra senki nem jár. Bár kissé hosszú az út.

Úton:
szex a kocsiban Nos csak és kizárólag gyakorlott vezetőknek ajánlom. Nem egyszerű úgy vezetni, hogy közben a hölgyike az ölünkben ül és...

De kétség nem fér hozzá, nagyon szórakoztató és izgalmas dolog.

FIGYELEM: Ezt POÉNNAK szántuk, senki se vegye komolyan!!! Nem ajánlunk semmilyen szexet, amíg a kocsi mozgásban van - balesetveszélyes! Maximum a helyi játékterem Forma1 szimulátorában:)))


Pózok

Kutya póz:
Ez inkább az alacsonyabb pároknak javasolt, mivel elég nehéz elférni a kocsiban egy 2 méteres pasival. Tehát ez a póz alkalmas az első terület kihasználásra is, de hátul is lehet boldogulni így. Első ülés esetében a lehető leghátrébb tolni az ülést és elétérdelve mehet az akció. Hátul pedig egyszerűen ledönteni az ülést és máris rengeteg hely van.

Hanyatt dobva magunkat:
Itt csak az első ülés jöhet szóba. A hölgy hanyatt vágja magát és vár a csodára. Persze ez sem ilyen egyszerű. Mivel a lábainak nem árt ha van elég hely. Ez lehet a kormány és a műszerfal. Ebben az esetben a férfi a padlón térdel és így ügyködik.

Csüccs bele:
Hátsó ülés a színhelye. A férfi kényelmesen elhelyezkedik és a hölgy beleül. Kell ezt még magyaráznom?

Orálisan is jó az:-)
Ezt akár vezetés közben gyakorolva is érdekes, de megállhatunk ha úgy jobb. Itt mindenki marad a helyén, néni átfordul a férfi ülése felé és már mehet is.

Keresztben:
Ez is igen népszerű, bár kissé kényelmetlen. A hölgyike elvágódik a hátsó ülésen keresztben és a férfi így próbál aktusba bonyolódni. Az ajtó nem árt ha nyitva van.

Félig kinn:
Na nem ám a fütykös marad kinn, hanem a néni lábai. Egyszerűen kiül az ülés szélére és a férfi a természet lágy ölén térdelve teszi magáévá.

Fekve:
Ehhez ki kell mászni a kocsi elé, és elölről de akár hátulról is jó a póz. A hölgy felfekszik a motorháztetőre és mehet az akció. Hátulról is így zajlik, csak éppen nem a hátán fekszik a kocsin.

Oldalról:
Csak ha nagyobb autónk van. Hátsó ülésen lehet kellemesen összebújni. A nő befekszik a lehető legközelebb a háttámlához a férfi pedig hátsó oldalsó helyzetben tevékenykedik.

Nos legyen elég ennyi ötlet, most nézzük a hogyan tehetjük kellemesebbé a kocsiban való szexet. Ami már magában is elég jó, de fokozzuk az élvezeteket.

Zene:
Lágy kellemes zene szól a háttérben, egy plusz pont.

Tiszta autó:
Plusz sok pont. Nem árt ha valami kellemes, de nem túl erős illat van a kocsiban.

Könnyen levethető ruhák:
Mindkét fél figyeljen oda rá.

Törlőkendő a kocsiban:
Mindenképpen legyen valamilyen törlő eszköz. Nem árt ha alkoholos kicsit.

Óvszer:
Nem árt ha van, főleg a mai világban.

És végül, igyekezzünk nem összekenni a kocsi kárpitját, mivel nem túl jó a magyarázkodás egy jó szex után.:-)


férfi csábítás


PageRank


szex chat© 2018 Női praktikák