szex titkok

2018. 03. 20.

Női Praktikák | Ha a nő ágyba kívánkozik | Testbeszéd

Afrodiziákumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
Testbeszéd
Ha a nő ágyba kívánkozik

Ha a nő ágyba kívánkozik...

A nők többsége már az első randevúk alkalmával félreérthetetlen jeleket ad a férfi számára, hogy ágyba kívánkozik-e vele a közelebbi vagy távolabbi jövőben. Egy öntudatlan érintés, egy elejtett mondat a férfitestről több mint árulkodó, de kozmikus jelentést hordoz egy megfelezett rágógumi is. Kedves férfiak, nem árt megtanulni ezt a nyelvet, mert a hölgyek várnak rátok!

testbeszéd Először is szögezzük le, minden nő egy külön világ, ami egyiküknél a flört, a másiknál a hétköznapi viselkedés része. Mégis, vannak olyan egyetemes jelek, amelyek azt sugallják, "maradjunk csak jó barátok", s vannak - s ezek az izgalmasabbak -, amelyek zöld a lámpát adnak továbbhaladáshoz, egészen az ágyig. Emancipáció ide vagy oda, a nők manapság sem szeretnek nyíltan szexuálisan kezdeményezni - kivétel természetesen a pornófilmek és a Cosmopolitan hasábjai -, így a titkos női hullámhosszak becserkészésének jelentőségét nem lehet túlbecsülni.


Az érintés
testbeszéd Ha egy éttermi vacsora vagy egy tánc közben a hölgy keze folyamatosan a férfi testén kalandozik, azt jelenti, szeretné birtokba venni a férfit, mi több, ezt szeretné tudatosítani is vele. Ez az egyik legbiztosabb jele a női erotikus vágyaknak, de azért nem árt megfigyelni, hogy a hölgy hogyan viselkedik a többiekkel. Főként a déli országokban természetes, hogy a beszélgetőpartnerek gyakran megérintik egymást, csak úgy.


Kettesben

Sokat elárul, ha például egy népesebb baráti társaság egy szórakozóhelyen tanyázik, s míg a többiek a táncparkettre mennek, addig a hölgy inkább a kiszemeltjével kíván kettesben maradni az asztalnál, s a tánc helyett mindenféle apró-cseprő dologról cseveg.

Behívás egy kávéra

Lehet, csak egy rendkívül udvarias hölggyel van dolgunk, de egy éjszakai hazakísérés utáni kávéra való invitáció a lakásba általában többet jelent, mint a kávéfőző rutinos beüzemelése.

A nő szexről beszél

A nők kettesben egy férfivel akkor beszélnek szexről, ha ez valójában foglalkoztatja is őket, s vele is el tudják képzelni. Ebből a szempontból a konkrét téma eléggé érdektelen: lehet egy elejtett gonosz megjegyzés arról, milyen gyatra is volt a korábbi szerető az ágyban, vagy félreérthetetlen célzás valamilyen szexuális tevékenység izgató mivoltára.

A férfitest dicsérete

Ez az a variáció, amikor a nő egy új ing esetében nem az inget dicséri, hanem azt, hogy ezt vagy azt a testrészt - mellet, csípőt - milyen jól kihangsúlyozza, s a nadrág helyett a fenék kap dicséretet. Ilyenkor nagy valószínuséggel az áll a háttérben, hogy a hölgy szívesen lenne a ruhadarabok helyében.

Rágógumi ajánlat

Hazafelé tartva az autóban, vagy csak úgy spontán az utcán, sörözőben a hölgy előkap egy csomag rágót, egy darabot a szájába helyez, s egy másikat felajánl a férfinak. Jó, ez még nem az ágyba invitálás biztos jele, de előrevetíti a nyelvek érintkezését a közeljövőben. Egy megfelezett rágó ennek a tervnek a minősített esete.

Étteremben ételmegosztás

Ha étteremben a nő villányi falatokat ajánl fel kóstolásra a férfinak, s ő maga is belekóstol a másik tányérjába, ez nagyjából és egészében úgy interpretálható, hogy kellemesen érzi magát a férfi társaságában, s szeretné ezt a másik fél tudomására hozni.

A hölgy szemei az ajakra tapadnak

Amikor beszélgetünk valakivel, akaratlanul is a szemébe nézünk. Ha a tekintet az ajakra szegeződik, ez azt jelenti, hogy az illető valamit szeretne az arc attól a részétől kapni. Lehet találgatni, mit.férfi csábítás


PageRank© 2018 Női praktikák